maanantai 1. helmikuuta 2016

Mini haul | Korean skin care & makeup

 photo SAM_5333_zps5r0t5tg3.png

Ensimmäinen reaktioni postiluukusta tipahtaneeseen saapumisilmoitukseen oli jokseenkin tällainen: "Häh? Mitä mä muka olen tilannut?" Ei muuten, mutta kun tilasin kuvassa näkyvät tuotteet vaivaiset yhdeksän päivää aikaisemmin ja normaalisti pikkuinen paketti tekee matkaa Etelä-Koreasta Suomeen noin 12-14 vuorokauden ajan. No, kuka minä olen kyseenalaistamaan postin nopeutta? *shrugs* Niinpä kipitin lähimmälle R-kiskalle ja kannoin aarteet kotiini silmät kiiluen.

Pieni fakta tähän väliin: Etelä-Korea on tunnettu tehokkaasta, mutta silti järkevän hintaisesta kosmetiikastaan. Itseäni kiehtovat eniten ehkä tuotteet, jotka sisältävät etanan eritteestä muodostettua filtraattia. Samoin ampiaisen ja käärmeen myrkky ovat omituisuuksia, joihin haluan tutustua lähemmin tulevaisuudessa. Monet Aasiassa kehitetyt innovaatiot (BB-voide, cushion foundation yms.) rantautuvat Suomeen jälkijunassa, mutta toivottavasti pian täälläkin alkaisi näkyä kauppojen hyllyillä korealaisille jokapäiväisiä puteloita.

Mikäli korealainen kosmetiikka on täysin uusi maailma sinulle, tässä lista mitä kaikkea kuvassa oikein näkyykään (vasemmalta oikealle, viimeinen tuote on keskellä edessä):

» Innisfree Perfect 9 Repair Eye Cream
» Mizon Collagen 100 -seerumi
» Missha Time Revolution The First Treatment Essence
» Innisfree Smart Foundation Perfect Cover SPF33/PA+++
» Innisfree No Sebum Blur Powder
» Innisfree Mineral Shading

Tulen tekemään kaikista tuotteista tarkemmat esittelyt/arvostelut erikseen. Meikkejä pääsen luonnollisesti testaamaan nopeammin, mutta ihonhoitotuotteita kokeilen vähintään 3 viikkoa ennen kuin kerron mielipiteeni. Toivottavasti jäät seuraamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti